Fortuna má redesignovaný web od spol. Et netera

16. 04. 2009

Fortuna, největší sázková kancelář ve střední Evropě, a společnost ET NETERA, přední český dodavatel e-business řešení, po vzájemné spolupráci úspěšně redesignovaly web společnosti Fortuna www.ifortuna.cz. Redesign stávajícího webu je prvním krokem spolupráce poté, co Et netera vyhrála výběrové řízení.
V této první fázi spolupráce převzala společnost Et netera webovou prezentaci pod svou správu a připravila některé designové a drobné funkční úpravy, které by měly návštěvníkům zjednodušit pohyb a orientaci na stránkách.

Redesignu webové prezentace iFortuna.cz předcházelo výběrové řízení a vítězně z něj vyšla právě společnost Et netera a.s. „Nehledali jsme jenom technického  dodavatele, který by nám dokázal poskytnout kvalitní vývojové práce a garance provozu na špičkové úrovni ale hlavně partnera, se kterým budeme moci úžeji spolupracovat na businessové úrovni. Tyto podmínky splnila nejlépe právě Et netera,“ řekla Lenka Kahalová, marketingová ředitelka společnosti Fortuna.

Základní změnou je tedy zejména nový design stránek. Přehlednější, modernější a zároveň přístupnější. Po vzájemné spolupráci obou společností Et netera upravila některé funkčnosti pro sázející. Jde především o sázkový tiket a kurzovou nabídku, se kterými lze nyní pracovat mnohem jednodušeji a komfortněji. První reakce ze strany zákazníků jsou velmi pozitivní, nový vzhled a zjednodušený přístup se klientům Fortuny navýsost zamlouvá.

V současné době je tu navíc pro klienty společnosti Fortuna další vynikající zpráva! Dolaďují se detaily a připravuje se zcela nový web. Zákazníci Fortuny tak budou mít v blízké budoucnosti možnost potěšit se pohledem na zbrusu nové stránky. Ty by měly přinést sázejícím mnoho změn, více informací a hlavně zábavy.