Et netera zcela ovládla soutěž Internet Effectiveness Awards 2010

07. 10. 2010, Autor: OČi

V soutěži Internet Effectiveness Awards, která oceňuje nejefektivnější projekty na českém internetu, si společnost ET NETERA a.s. spolu se svými dceřinými firmami První multimediální a Atobo odnesla čtyři první, tři druhá a jedno třetí místo v celkem šesti kategoriích a hlavní cenu Grand Prix.

Internet Effectiveness Awards je soutěž organizovaná Asociací dodavatelů internetových řešení – Asociace.biz, kde odborná porota oceňuje výjimečné projekty a řešení na českém internetu, především z pohledu efektivity. Všichni vítězové v celkem patnácti kategoriích musí prokázat, že jejich řešení využívají internet s prokazatelnými výsledky vztaženými k nákladům na projekt. „Důležitý je právě poměr vložených nákladů k celkovým výsledkům. I malé organizace a projekty tak mohou uspět v konkurenci velkých společností,“ komentuje ředitel soutěže Václav Šourek. Slavnostní vyhlášení výsledků proběhlo včera večer v ZOO Mořský svět na pražském výstavišti v rámci galavečera ve formě námořnického maškarního večírku. Tropickým večerem provázela moderátorka Iva Pazderková.

popis Et netera zvítězila s projektem Fortuna – sázky Live v kategoriích „Spotřební zboží a služby“ a „Nejlepší užití on-line prodeje.“ „Sázení přes internet tvoří téměř polovinu našeho obratu, proto se mu logicky stále více věnujeme. Tato ocenění nám potvrzují, že jdeme správnou cestou a se správným dodavatelem,“ řekl Michal Hanák, hlavní bookmaker společnosti Fortuna.

První multimediální, dceřiná firma společnosti Et netera, zvítězila s portálem F1Sports.cz v kategoriích „Auto-moto“ a „Zpravodajství a média,“ v kategorii „Nejlepší portál“ pak obsadila druhé místo. Facebooková hra Becherovka Lemond - Skleničková věž, dále obsadila druhé místo v kategorii „Nejlepší využití sociálních sítí“ a třetí místo v kategorii „Spotřební zboží a služby.“

V neposlední řadě společný projekt „CV Agregátor“ společností Atobowww.spravnykrok.cz (rovněž dceřiná firma společnosti Et netera) a Sprace.cz získal druhé místo v kategorii „Nejlepší užití on-line prodeje.“

Zároveň porota ze všech vítězů jednotlivých kategorií zvolila projekt Fortuna – sázky Live jako hlavního vítěze a udělila mu cenu Grand Prix. „Vedle zisku hlavní ceny Grand Prix nás potěšilo zvláště vítězství v kategorii „Spotřební zboží a služby“, protože tato kategorie je tradičně obsazena největším počtem nominovaných projektů,“ řekl Petr Jareš, obchodní ředitel společnosti Et netera a.s.

Fotografie z galavečera najdete zde a zde.